Научете повече

ЗА НАС

“Истинското изящество е в простотата”
– Леонардо да Винчи

Споделете Вашите желания и идеи за нова сграда или интериор, ние ще ги интерпретираме чрез професионални похвати и ще сбъднем Вашите мечти.

Екипът на SYNONYM DESIGN е изграден от млади специалисти с новаторско и необременено мислене, решаващи творческите задачи с иновативен подход. Непрекъснатото следене на последните тенденции в архитектурата, дизайна и най-новите материали и изделия на пазара, ни дават възможност да предложим на нашите клиенти качествен краен продукт на високо ниво.

Студио SYNONYM DESIGN не предлага на своите клиенти стандартни услуги, които водят до посредствен резултат. Творческият екип предлага лично отношение към всяка задача, водещо до задълбочено и пълно крайно решение, изпипано до последния детайл. В гените на студиото са вградени естетика, перфекционизъм и въображение.

Екипът не измисля качествено нови неща, но майсторски съчетава идеи, изкуство и технологии, за да проектира бъдещето.

Защитаваме идеите си пред клиентите не защото сме деспотични маниаци. Правим го, защото искаме да създаваме страхотни сгради и пространства, понеже сме загрижени за обитателите и държим на перфектен краен резултат. Хората правят това, което умеят най-добре и очакват от нас същото!

„Някои хора казват: „Да дадем на клиентите каквото искат.“ Моят подход не е такъв. Работата ни е да се досетим какво ще поискат преди още да са го поискали. Мисля, че Хенри Форд навремето е казал: „Ако бях попитал клиентите какво искат, сигурно щяха да ми отговорят: По-бърз кон!“ Хората не знаят какво искат, докато не им го покажем. Нашата цел е да прочетем нещата, когато още не са написани.“

Стив Джобс

УСЛУГИ

Това, което правим


ПАКЕТИ

Можем да Ви предложим някои от нашите специални пакети