Проект на SYNONYM DESIGN финалист в конкурса Dibla Design Awards 2019
16/05/2020

Списание VAGABOND за нас:


SYNONYM DESIGN Когато имате дръзки интериорни идеи, ние ги превръщаме в реалност


Да се изгради и развие успешно заведение, ресторант или клуб е въпрос на много фактори. Интериорът е един от най-важните. Той изгражда идентичността на заведението, дефинира преживяванията на гостите и има потенциал да се превърне мястото в градска легенда.

В Архитектурно-дизайнерско студио SYNONYM DESIGN знаем как да постигнем това – популярни брандове като Djanam Steak House, GOTHAM Club, Club THEATRO, Buddha Shisha, Habibi Shisha и други вече ни се довериха. Познавате ги? До голяма степен това се дължи и на нашата работа под ръководството на арх. Георги Ценов.

Как го постигаме? В SYNONYM DESIGN разработваме всеки про-ект до най-малкия детайл, като синтезираме архитектура, дизайн, художествени похвати и технологии. Когато идеите ни са по-смели от реалността, проектираме и изработваме сами обзавеждането, освет- лението и декорации. В резултат получаваме характерен, индивидуален интериор с новаторски концепции и изпитани решения, който отговаря напълно на бюджета на клиента.

Ето и някои от последните ни проекти, с които преобърнахме играта.

Gotham Club, един най-известните нощни клубове в София, отскоро е на нов адрес и с нова визия. Заложихме на авторските комиксови герои, които разработихме специално за Gotham Club, и създадохме неповторима, атрактивна атмосфера, подходяща за това специално място.

Софийският клуб THEATRO е в специално проектирано пространство – с перфектна пропорция, високо, без свободностоящи колони, отлична акустика. Помогнахме за максималното въз- действие на живите изпълнения в него като проектирахме местата амфитеатрално и добавихме професионална озвучителна система и светлинни и визуални ефекти. Избрахме зелен транслуцентен тех- нически камък за основен акцент в пространството и изработихме ексклузивно всички интериорни елементи.

Пиано бар GRAND VOYAGE в луксозния голф ком- плекс Thracian Cliffs Golf беше истинско предизвикателство. Клиен- тът искаше не какво да е, а интериор в стил Steam Punk. Осъществи- хме визията му с декорация със скулптури, елементи и орнаменти, които проектирахме и изработихме специално.

VAGABOND Bulgaria's English Magazine ISSUE 159-160/2019-2020 ISSN 1312-8590

ISSUE 159-160/2019-2020

ISSN 1312-8590