Списание VAGABOND за нас
16/05/2020

Проект на SYNONYM DESIGN финалист в конкурса Dibla Design Awards 2019


Студио SYNONYM DESIGN участва в националния конкурс за интериорен дизайн Dibla Design Awards 2019 с проекта си  "THEATRO club".

Проектът на SYNONYM DESIGN беше избран за финалист в категория "Обществен интериор" от авторитетното международно жури на Dibla Design Awards, състоящо се от изявени български и чуждестранни дизайнери, архитекти, преподаватели от най-авторитетните учебни заведения в Европа, емблематични представители на бизнеса, хора с доказан вкус, авторитет и обществено реноме.

Каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“


Проектът за THEATRO club е част от луксозния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“. Той отразява и запечатва за историята настоящото ниво на българския интериорен дизайн и представя най-впечатляващите осъществени проекти от изминалата година.

"Dibla Design Awards са признание за професионализъм и талант. Наградите за интериорен и продуктов дизайн са истински символ на престиж и успех в бранша. Те се присъждат за най-високо ниво на компетентност и умения. Гарант за това е високоавторитетното международно жури." - Dibla Design Awards